Вчителям музичного мистецтва

http://www.pisni.org.ua/ Українські народні пісні Метою сайту “Українські пісні” є зібрання колекції найкращих українських пісень від найдавніших часів до сьогодення, а також інформації про їх авторів та виконавців. До більшості пісень подані акорди для акомпанементу на гітарі, також заплановано розмістити ноти і музичні фраґменти у форматах midi та mp3. На сайті ви знайдете корисні посилання подібної тематики.

http://festival.1september.ru/subjects/14/ ВИКЛАДАННЯ МУЗИКИ Розробки уроків, позакласних заходів, авторські програми

http://www.portua.net/pages/referaty/katalog-besplatnyh-rabot.phpРЕФЕРАТИ, КУРСОВІ ТА ДИПЛОМНІ РОБОТИ

http://octava.org.ua/ ТЕОРИЯ МУЗЫКИ Твердое усвоение курса элементарной теории музыки абсолютно необходимо для учащихся любой музыкальной специальности; тем более это касается будущих музыковедов (теоретиков, историков) и композиторов.

http://referatik.com.ua/songs/УКРАЇНСЬКІ ПІСНІ

http://som.fio.ru/subject.asp?id=10001575 МИРОВАЯ ХУДОЖЕСТВЕННАЯ КУЛЬТУРА (МУЗЫКА, ИЗО…) ИКТ и медиаобразование, средства обучения, сайты наших коллег, полезные ссылки и др..

http://musdict.studentport.org/ МУЗЫКАЛЬНЫЙ СЛОВАРЬ В РАССКАЗАХВы прочтете здесь о самых главных музыкальных жанрах — таких, как опера, симфония, оратория, балет.

О певческих голосах. об оркестре и об инструментах, которые в него входят, и еще о многом-многом другом, что нужно знать человеку, интересующемуся музыкой.